Fillarikansan kevätjuhlat Teurastamolla

17.05.2014 - 17.05.2014 klo 11.00 - 17.00

Teurastamo, Työpajankatu 2, 00580 Helsinki Uusimaa

Tervetuloa Fillarikansan kevätjuhlaan Teurastamon pihalle 17.5!

Vuonna 2013 mitattiin Helsingissä keskustan alueella enemmän fillareita kuin koskaan aikaisemmin. On siis syytä taas juhlia ja avata kevään pyöräilykausi! Tapahtumaan on luvassa pyöräkulkue, syötävää ja ihana dj TyTTi & Zapasnik sekä tietysti kaikkea mahdollista pyöräilyn parista.

Kokoonnutaan porukalla Pyöräkeskuksen kupeessa Narinkkatorilla lauantaina 17.5. klo 11 ja fillaroidaan sieltä kulkueena pitkin Helsingin paraatikatuja kohti Teurastamoa, jossa fillaristien juhlat voivat alkaa! Fillarikansan kevätjuhlan yhteydessä myös Teurastamon perinteinen Maalaistentori, jossa pyöräkoriin voi ostaa mukaan kauden herkut suoraan viljelijöiltä sekä taimet ja koristeet puutarhaan, parvekkeelle tai ikkunalaudalle.

Tapahtuman ohjelmaan on tullut suuri joukko osallistujia: Pyöräilykuntien verkosto julkistaa jälleen Vuoden Pyöräilijän 2014, ja helsinkiläiset nuoret huutokauppaavat heidän uudeksi tuunaamansa polkupyörän KRIS ry:n nuorisotoiminnan ja Lastensairaalan hyväksi. Fida pystyttää rentoon pyöräilyyn kuratoidun fillarivaatekirppiksen sekä useat pyörätoimijat huolehtivat niin fillareiden huolloista kuin uusimpien mallien esittelyistä.

Mukana tapahtumassa: Bassoradio Classic Bike Fida Fillarikellari Helsingin Polkupyöräilijät Helsinkiläisten nuorten tuunauspaja ja fillarihuutokauppa KRIS ry:n ja Lastensairaalan hyväksi Kulttuurikeskus Annantalo Netherlands Embassy Pelago Pyöräilykeskus Sunkaa Potkumopot Tavarapyörä Asiantuntija Team Rynkeby Tour de Helsinki Velo & Oxygen.

Tapahtuma alkaa klo 11 ja päättyy klo 17. Kokoontuminen pyöräkulkueeseen Narinkkatorilla klo 11. Vapaa pääsy!

Tapahtuman pyöräilyn puolesta toteuttavat suunnittelutoimisto Måndag ja Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto.

Lisätiedot: Måndag/Ulpu

Järjestäjä:
Måndag

Yhteyshenkilö:
Ulpu Hozjajenok
Siltasaarenkatu 15
00530, Helsinki
040 734 5657
ulpu@mandag.fi

Takaisin arkistoon.

Liikkujan viikossa mukana

Motiva logo_Pysty some.jpg            Liikennevirasto_logo_Fin_Screen_RGB.jpg             Sähköpostiallekirjoitus_Kulje viisaasti.jpg

 

Menossa mukana

poljin harmaa.jpg