Tiedotteet

15.09.2017 Ilmaista ja edullista joukkoliikennettä Liikkujan viikolla

Useat kaupungit tarjoavat Liikkujan viikolla 16.–22.9. joukkoliikenteen matkoja ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. Alennusten lisäksi luvassa on paljon muutakin mielenkiintoista ohjelmaa ympäri Suomen, kuten erilaisia viisaan liikkumisen toritapahtumia ja pyöräilyaamiaisia.

08.09.2017 Jakamistalous vauhdittaa liikkumisen muutosta

Liikkuminen ei välttämättä vaadi kulkuvälineiden, kuten auton omistamista. Erilaiset yhteiskäyttöiset, jaetut ja älykkäät liikkumisen palvelut ovat yleistymässä vauhdilla. Ihmisten arvostus liikkumisen helppoutta kohtaan on kasvamassa ja toisaalta ymmärrys esimerkiksi auton omistamisen todellisista kustannuksista lisääntyy.

28.08.2017 Työnantajat joukolla mukaan viettämään Auton vapaapäivää 22.9.

Syyskuussa vietetään Euroopan liikkujan viikon 16.-22.9. Viikko huipentuu Auton vapaapäivään 22.9., joka on myös Kilometrikisan päätöspäivä.

02.08.2017 Webinaari Liikkujan viikon järjestämisestä pienissä kunnissa

Heinäkuussa järjestettiin webinaari, jossa jaettiin erityisesti pienien kuntien ja kaupunkien näkökulmasta hyviä esimerkkejä ja toteutuksia viimevuotiselta Euroopan liikkujan viikolta.

Liikkujan viikossa mukana

Motiva logo_Pysty some.jpg            Liikennevirasto_logo_Fin_Screen_RGB.jpg             Sähköpostiallekirjoitus_Kulje viisaasti.jpg

 

Menossa mukana

poljin harmaa.jpg