Tiedotteet

19.03.2018 Ota osaa valtakunnallisiin kampanjoihin ja edistä kestävää liikkumista – Pyöräilyviikko ja Liikkujan viikko esittäytyvät

Fiksun ja kestävän liikkumisen edistäminen on helppoa valmiiden kampanjoiden avulla. Kevät tuo tullessaan valtakunnallisen Pyöräilyviikon, jolloin herätellään koko kansa pyörän satulaan mahdollisen talvitauon jäljiltä. Euroopan Liikkujan viikolla syyskuussa kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja. Esillä ovat kaikki viisaan liikkumisen muodot, kuten kävely, pyöräily, joukkoliikenne ja fiksumpi autoilu. Viikon päättää maailmanlaajuinen Auton vapaapäivä. Allakoi molemmat kampanjat tapahtumakalenteriisi jo nyt. Ota täysi hyöty irti valmiista materiaaleista, joita valtakunnalliset koordinoijat tarjoavat.

13.03.2018 Euroopan Liikkujan viikko 2018 - teema ja rekisteröinti

Liikkujan viikkoa vietetään vuosittain syyskuussa, 16.–22.9. Vuoden 2018 teema on multimodality eli eri kulkumuotojen yhdistäminen. Viikon slogan onkin Miksaa & Mene.

21.09.2017 Auton vapaapäivää vietetään perjantaina 22.9.

Maailmanlaajuista Auton vapaapäivää vietetään tuttuun tapaan 22.9. Tänä vuonna päivä osuu perjantaille.

19.09.2017 Arkiliikkuminen muuttuu

Liikenteen ja liikkumisen muutos on käynnissä. Markkinoille on tullut ja tulee jatkuvasti uusia palveluita sekä palveluntarjoajia. Liikenteen ja liikkumisen muutosta vauhdittavat vääjäämättä sektorille asetetut päästövähennystavoitteet.

Liikkujan viikossa mukana

Motiva logo_Pysty some.jpg            Liikennevirasto_logo_Fin_Screen_RGB.jpg             Sähköpostiallekirjoitus_Kulje viisaasti.jpg

 

Menossa mukana

poljin harmaa.jpg